Plattorna var brutna

För tre år sedan lade han polymer kakel. Oskribbar skönhet, och ser ut som en naturlig. Jag kommer till stugan. BA. En kakel, 4 bitar i mitten, trasig. Sidan med brutna plattor är söderut. Först trodde jag att fåglarna med stora näsor bröt. Men i slutet av dagen bröts 3 ytterligare. Är det från solen? Nu i tankar. Eller om du vill köpa polymer eller ta CPU-mässing. Vad är åsikterna om detta.

Och om du ringer till mässing och fråga dem om vad denyuzhku betalades för och vilka som ger en garanti?

Romerska, du förstår inte. Mässing producerar cement-sandplattor. Och jag täckte polymer sanden (ungefär sand, polyeten och tillsatser), det här är långt ifrån mässing.

A. Jag ber om ursäkt för ouppmärksamhet. Det är svårt att ge råd, för allt kommer att leda till ekonomi. Men om polymer sanden inte står upp och brista, knäcka, vad kan vi då säga eller ge råd om det. Man kan bara klaga. Men även CPU-mässingen borde redan veta om varumärkesgarantin (även om de ger en standard på 30 år, men under vilka förutsättningar?) - vart tredje år får du inte tillräckligt med pengar för att förändras.

Paradogs skrev:
Vad är dina åsikter om detta?

Gör tillverkaren jerk på plats och dela med sig av vad de säger.
Jag antar att:
"Knock inte med en hammare"

Trafikljuset skrev:
Gör tillverkaren jerk på plats och dela med sig av vad de säger.

Jag skulle älska att rycka. Men det här kontoret är inte längre där.

2Paradogs I sådana fall, ett bra foto. Vad betyder "bruten"? Sprickor längs, tvärs över kanterna, smulas i damm, exfolieras? Brutna plattor som ligger nära eller på avstånd från varandra? Finns det några extra (extra) plattor? Taket var noggrant inspekterat (inte från marken) - finns det fler defekter? Det är mer än information - då kan det vara effektivt och kommer att ge råd.

Foto lägger ut senare. Brutna plattor är ordnade på ett arkaiskt sätt. Inga sprickor. I vissa plattor bildas hål (dvs delar av det föll mellan kassen), den andra föll från varandra och föll också mellan kassen. Så snart jag minskar storleken på bilderna kommer allt att vara klart.

Och utesluter du hooligans? Kanske har grannarnas pojkar slingshot erfarenhet?

Burrdozel Det här är helt enkelt ur frågan. Här, till exempel. Jag gjorde ett par bilder, efter 10 minuter bestämde jag mig för att klicka på mer. Vad var min förvåning när jag upptäckte ett par brutna bitar. Nej, bullies är definitivt uteslutna.

Hur var det kopplat till dig? Säg mig
Egentligen, om du känner till Maca typen av din produkt, skulle det inte skadas för att titta på de tekniska driftsförhållandena på den. Kanske håller hon inte sådan temperatur.

Paradogs skrev:
För tre år sedan lade han polymer kakel. Oskribbar skönhet, och ser ut som en naturlig.

Speciellt polazil på och-nr. Nästan ingen av de allvarliga företagen handlar i sådant material. Och tillverkare varnar tillsammans om många förfalskningar och skryter som "nej, vi lägger inte till plastflaskor, men lådor till våra plattor." Kanske du sprang in i dessa? Namnet på tillverkaren (inte säljaren) kan rösta?
Och det ser ut som en elementär brist på plast eller otillräckligt tryck under pressning. Ja, för dig, IMHO, den exakta diagnosen spelar inte redan piano - du måste ta bort allt och göra ett nytt tak.

Så, IMHO, den här plattan har en livslängd på tre år. Eller det är generellt kontraindicerat att uttrycka det utanför. Tyvärr. Tydligen är det nödvändigt att överlappa varandra.

sansan21 skrev:
Namnet på tillverkaren (inte säljaren) kan rösta?
Och det ser ut som en elementär brist på plast eller otillräckligt tryck under pressning. Ja, för dig, IMHO, den exakta diagnosen spelar inte redan piano - du måste ta bort allt och göra ett nytt tak.

Det var Continent Production Construction Firm (St. Sand Pit). Foton kan inte släckas och ses inte längre. Klättrade upp på taket för att bedöma omfattningen av "förstörelsen". Jag trodde 15 kvm tillräckligt (från en vän är densamma, men hela), det var inte där. Kakelskivan, som verkade hel, bröt med en fingertopp. Kort sagt, jag fick minst 4 stycken med dem. Det här är rädisorna.
Jag råder dem som ska ta polymer-sandplattor för att tänka igen. Vad händer om du får samma sätt. Kemiska tunna saker

3 år sedan täckte taket av HRF (lokalt okänt företag). Den enda nackdelen - på södra sluttningen började missfärgas, nöjd med de andra prestandaegenskaperna - regnet hörs inte.

miliam Vad kan jag säga. Jag började också ändra färg på södra sluttningen. Kanske är detta det första tecknet på förstörelse? Ultraviolett gör jobbet. Försök klättra på taket och tryck på plattorna, om tvekar, då hon khan. Personligen bryts det när jag trycker med ett finger

Hur många år har sagt världen.
Du måste definitivt överlappa hela taket. Ppc är ont. sätta CHR eller något annat och det kommer inga problem med taket och du blir friskare.
Om så länge som ekonomin inte tillåter, då åtminstone skiffer, då samlas du för en fin vacker kakel.

Hela frågan om teknik och god utrustning. Överallt har sina egna nyanser.

Paradogs skrev:
4 bitar i mitten, bruten. Sidan med brutna plattor är söderut. Först trodde jag att fåglarna med stora näsor bröt. Men i slutet av dagen bröts 3 ytterligare. Är det från solen? Nu i tankar.

Jag kommer att täcka VFR själv om en månad, så ämnet är ganska rastlöst för mig. Han köpte kakorna i produktion, han såg hur och från vad de gjorde det visade de hur lastbilen passerade genom den. Det verkar att det är hållbart, även om produktionen ligger på knäet av Dzhamshuts.
Fråga till författaren, och du ansåg inte möjligheten till en felaktig eller svag sprickbildning. Uppfyller det kraven för installationen av PCF?

Romersk skrev:
Och om du ringer till mässing och fråga dem om vad denyuzhku betalades för och vilka som ger en garanti?

Alla tillverkare ger en garanti som är certifierad installation, vilket är en sällsynthet.

mmx133 skrev:
Du måste överlappa hela taket. Ppc är ont. sätta CHR eller något annat och det kommer inga problem med taket och du blir friskare.
Om så länge som ekonomin inte tillåter, då åtminstone skiffer, då samlas du för en fin vacker kakel.

Jag skulle inte ha bråttom att följa detta råd, eftersom:

  • det är lättare och billigare att ersätta brutna plattor;
  • cementplattor är mycket tyngre, så det är ingen säkerhet att spjälkarna och manteln klarar det, förmodligen kommer mantelfasen för VFR inte att fungera för kraftvärmeverket.
  • skiffer är ett alternativ, men för banalt.

Estetiskt och hållbart polymert smörjtak

Om du inte är övertygad konservativ och inte känner igen bara miljövänlig vass, strå och keramik för tak, välj sedan ett tak av polymer-sandmaterial. Trots den tidskrävande installationen, till pris och prestanda är det framför allt beröm.

Vad är polymer slipning tak

Tak - övre delen av taket, skyddar byggnaden från ovanifrån från regn, vind, värme, kallt. Därför måste dess enheter använda slitstarka och pålitliga material. Sådana är polimerpeschany kakel och skiffer.

Polymer sandigt tak är pålitligt, hållbart och ekonomiskt

Egenskaper och egenskaper hos materialet

Termoplastkompositmaterial (polymerslipning, komposit) takmaterial visade sig som ersättning för traditionell kakel och skiffer, vilket har många nackdelar, varav huvuddelen är högt pris, bräcklighet och tyngd.

Den produceras genom att trycka. För tillverkning av använt 70% sand och 30% polymerer - agglomerat av mjukt (polyeten) och fast polymer (polypropen, polystyren och andra) i ett förhållande 1: 1. Används ofta "sekundära" råvaror efter bearbetning.

Polymererna upphettas tillsammans med sand, färgämnen och tillsatser som förbättrar prestandaegenskaperna upp till smältpunkten, hälls i formar och pressas. Det är oerhört viktigt att följa produktionstekniken, eftersom det påverkar produktens kvalitet och hållbarhet.

Avfall av polyeten och andra polymerer kan bearbetas till plattor

Fördelar med polymerslipningsmaterial

Materialet har ett stort antal fördelar:

  • har ingen stor belastning på spärren, eftersom massan av materialet är två (eller flera) gånger lägre än massan av keramiska plattor och skiffer;
  • monterad på backar med en lutning på 12 till 85 °;
  • upprätthåller en betydande belastning, det är möjligt att röra sig längs det utan speciella stegar för att gå på taket;
  • lämnar inte mycket avfall, eftersom materialet skärs även av en enkel hacksåg och samtidigt inte spricker eller smuler;
  • resistent mot stötar och mekaniska skador - bryts inte vid transport och faller från taket och under installationen;
  • Fuktar inte praktiskt taget under hela livslängden på grund av UV-resistans på grund av sandens skyddande egenskaper.
  • ej korroderad genom aggressiv syrefällning;
  • ackumulerar inte statisk elektricitet, därför behöver inte blixtledare;
  • har hög grad av ljudskydd och låg värmeledningsförmåga
  • försvinner inte, växer inte mögelaktigt, faller inte i kyla på grund av penetrerad fuktighet;
  • kan motstå lufttemperatur från +250 o C till -65 o C på grund av närvaron i sammansättningen av speciella tillsatser;
  • avger emellertid nästan inga skadliga ämnen;
  • det tvättar bra, det är lätt att reparera, du behöver bara ersätta de skadade områdena med en punkt;
  • Det är billigt, billigare än keramiska (ler) plattor och metallplattor, skiffer, asbestcement och metallskiffer.

Video: fördelar med polymersandplattor

Nackdelarna med polymermaterial

Mycket få nackdelar:

  • erodering av materialet (resistans mot ultraviolett är inte obegränsat), vilket kan leda till att sand kan uppträda på ytan, fastän den är nästan omärkbar tack vare tjockleken på skärmen och färgretentionen;
  • komplex installation, så du behöver lämpliga färdigheter, noggrannhet och arbetssekvens;
  • Mängden är mycket mindre än den för keramik, men fortfarande mer än två kilo, vilket också skapar vissa svårigheter att lägga på;
  • Det finns inga praktiska bevis på hållbarhet, eftersom materialet är nytt.

Video: möjliga problem med polimerpeschany-plattor

Typer av polymer slipning tak

Polymer sandiga tak är av två typer: skiffer och kakel.

Polymer sandskiffer

En analog asbestcementskiffer har samma vågform och standarddimensioner på 1700x1120x4 mm.

Polymer sand skiffer ark kan vara olika färger

Men en sådan skiffer är mycket lättare än "prototypen" - arket väger ca 6,5 ​​kg och har därför mindre stress på karmstrukturen. Dessutom har den alla fördelar (och nackdelar) av polymerslipningsmaterial: slagmotstånd, hållbarhet, ljud och värmeisoleringsegenskaper och andra.

Fördelarna med polymerskiffer gör det till ett utmärkt takmaterial.

Polymer sandig skiffer kräver inte perfekt precision i behållaren som krävs vid installationen. Men steget oavsett lutningens lutning är det önskvärt att göra i 250-350 mm.

Kassen för polymerslipningsskiffer har en stigning på 25-30 cm

Layering utförs med en överlappning på:

  • vertikaler i en halvvåg, mindre ofta i två;
  • horisontella - 5-15 cm.

På grund av materialets plasticitet är arkens passform till varandra mycket tät, läckage är uteslutet. För fastsättning av delar används takskruvar eller naglar med mjuka brickor.

När du täcker ett tak med polymerskiffer, tillverkas ofta skorstenar av takstrykjärn.

Polymer kakel

Simulerar utseendet på keramiska plattor, dyrt och ganska lustfullt vid läggning och drift. Men i dess egenskaper överstiger prototypen.

Polymersandplattor har samma form och olika färger

Dessa är en- eller tvåvågs rektangulära delar med anslutande utsprång och spår. Standardstorleken är 300x400x9 mm. Färgpaletten är mycket varierad: från keramik imiterar terrakottotoner till ljusblå, grön, röd. De kakel som nyligen lagts är blankt, efter några år blir det mattare.

Tillverkaren ger vanligtvis köparen en färgpalett av sina polymersandplattor.

Beroende på destinationen är kakel:

  • serien;
  • åsen;
  • vind (för kanterna på taket så att vinden inte blåser under taket, det regnar inte och snöar).

Att förstå sorterna av polymerplattor och ytterligare element hjälper till att skaffa rätt allt du behöver och undvika onödiga utgifter

Formen av materialet verifieras av många århundraden av förekomsten av keramiska plattor. Tillagd endast hål för skruvar. Varje element av polymersandplattor innefattar följande element.

  1. Den avrundade kanten, för att inte hindra avrinningen av vatten och glidande snö.
  2. Sidolås - botten och täcker toppen. De förhindrar att vatten strömmar under plattorna och tillåter att plattorna sitter ihop för att skära dem mindre.
  3. Krokar - utskjutande för att fästa kakel på skenkorgar. De är formade för att lätta på takmaterialets vikt, snö och vatten och motstå vinden. Deras komplexa form ger kontakt med skenan endast punktvis, vilket ger en naturlig ventilation av takytan.
  4. Förstärkning av revbenen på insidan av vågan, öka styrkan på plattan för att bryta.
  5. Huvudslottet. Det kan vara singel, dubbel eller trippel, vilket ger strukturen maximal styrka. Det skyddar även mot snöblåsning från skärmens undersida.
  6. Arbetslängden (längd) är avståndet mellan krokarna och låset.
  7. Tekniska hål för fästning av kakel till kanten med skruvar eller naglar.
  8. Tillverkarens stämpel. Dess närvaro indikerar produktkvaliteten.

Formen av polymer sanden beror på särdrag av dess installation och drift.

Byggforum

Konstruktion - för alla som bygger

annons

Sidor: 1

# 1 2008-10-03 10:26:37

Polymer (polymer-sand) plattor

Något läskigt på taket är, men priset är väldigt glad. Jag förstår det från sand och avfall, hur är det då när det gäller ekologi?
Vem gjorde taket av polymerplattor, som det är i installationen?

# 2 2008-10-19 21:58:37

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Jag behöver råd om hur man täcker taket.

# 3 2008-10-20 10:58:27

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Skydd med skiffer, testad i årtionden!

# 4 2008-10-20 12:25:12

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

# 5 2008-10-20 21:24:55

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Skiffer är tydligt kontrollerad med tiden billigt men inte vackert, alla vänner avskräcker metallskuren eftersom det regnar mycket svårt att höra droppar släppa på taket och ett starkt argument att på platser där metallprofilen borras finns rost. Folk säger, men jag vet inte om det är sant eller inte Och vem vet vad du kan täcka taket, ja, liksom bältros. Det är vackert, men jag vet inte om priset och hur det beter sig under våra förhållanden. Tack på förhand.

# 6 2008-10-21 06:09:34

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Snälla berätta för mig det idealiska taket på sommarstugan! Det enklaste i vikt, installation och reparation. Och under metallen kan du sätta en enkel syntetisk vinterdämpare sytäthet på 200-600 och trummor kommer inte att väcka dig. Så på sommaren gjorde hon det! Även de små vaknade inte!

# 7 2008-12-29 14:19:12

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Sammansättningen av cement-sandplattor, sand, cement och pigment baserade på järnoxid. Mer detaljer här /roof-facades.ru

Redigerad master-ok (2008-12-29 14:20:00)

# 8 2009-01-31 01:25:01

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Information om fördelar och nackdelar med olika beläggningar:
http://www.iktin.ru/services/roof/natural.html

# 9 2009-02-03 13:21:09

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Polymersandplattor är mycket lönsamma för konsumenten och är bra. Men jag stod inför denna faktor: byggföretag använder inte den här plattan och tar inte den. Det finns två skäl: det första är att det är obekvämt för dem att montera. där hellre metallplåt att nagla och halva taket är klart. Den andra - de säger att de smälter i solen. Så här. här är det nödvändigt att klargöra. om vanliga plastflaskor läggs till kompositionen är flisen generellt mycket värre. sköra, smälter. Kom ihåg. Polymerplattor smälter inte vid 80 grader (och den maximala temperaturen på uppvärmning från solen är just det). Byggare obehagligt lätt. Det finns många fördelar. vänligen kontakta) berätta) [email protected] Irina

# 10 2009-02-11 14:24:01

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

Kolliderade med sådant material (polymer) för några år sedan. Vad kan man säga:
- instabil till ultraviolett (dvs efter två eller tre år kan du observera solens effekt på taket);
- brist på garanti (mycket prata om dussintals år, men efter ett år eller två kommer tillverkningsbolaget inte att kunna hitta);
- produkter "håller inte" geometrin, d.v.s. går i dimensioner både horisontellt och vertikalt, plus krökning (böjning eller vice versa), det är nästan omöjligt att lägga en sådan kakel på taket exakt, och det är inte nödvändigt.

Redigerar takmästaren (2009-02-11 14:24:35)

# 11 2009-02-11 15:41:11

Re: Polymer (polymer-sand) plattor

takmästare skrev:

Kolliderade med sådant material (polymer) för några år sedan. Vad kan man säga:
- instabil till ultraviolett (dvs efter två eller tre år kan du observera solens effekt på taket);
- brist på garanti (mycket prata om dussintals år, men efter ett år eller två kommer tillverkningsbolaget inte att kunna hitta);
- produkter "håller inte" geometrin, d.v.s. går i dimensioner både horisontellt och vertikalt, plus krökning (böjning eller vice versa), det är nästan omöjligt att lägga en sådan kakel på taket exakt, och det är inte nödvändigt.

Kundrecensioner för polymerplattor

Under de senaste åren har polymersandplattor ökat popularitet på grund av sitt överkomliga pris och utmärkta tekniska och operativa egenskaper. Mängden inhemska och utländska tillverkare ger upphov till en helt naturlig förvirring för en vanlig köpare, vilket resulterar i en helt naturlig fråga - vilken typ av polymer sandsten från olika sorter är bättre och vad är recensionerna på polymer sandstensplattor från riktiga köpare?

Nedan har vi försökt samla de viktigaste recensionerna av polymer-sandplattor från äkta köpare, som beskriver deras erfarenhet av att installera och driva polymer-sandplattor i specialiserade forum.

Polymer-sandplatta - billig tillförlitlighet på ditt tak

Billiga Polymer-sandplatta - vad hotar det med oss?

Otroligt nog, det finns inget smutsigt trick, ingen bedrar dig, och priset är inte alls på grund av den lämpliga kvalitetsnivån. Du kanske har märkt hur mycket plastavfall som omger oss i vardagen. Tom förpackning, förpackning, brutna leksaker, hushållsapparater - allt detta är skräp, som kan återvinnas.
Och i själva verket är det precis vad som händer, det är från plastavfall som polymersandplattor är gjorda. Mer exakt är huvudkomponenten i den sand, 75% av den totala polymermängden är bara 29% tillsatt och resterande 1% är färgämnen. Vid höga temperaturer blandas hela massan väl till en homogen komposition.

Högheten i denna kakel uppnås på grund av fyllmedlet bunden av polymerer, och en nästan monolitisk sandbaserad struktur erhålles. Som ett resultat är materialet väldigt motståndskraftigt mot eventuell mekanisk belastning, på taket, fodrad med kakan i fråga, kan du röra sig utan rädsla för att plattorna kommer att spricka under dina fötter.

Polymersandigt tak är inte rädd för surt regn (och vanligt mer), ackumulerar inte statisk elektricitet och lockar inte blixtnedsläpp. Om nödvändigt är polymerbaserade bältros lätt att skära med en vanlig cirkelsåg.

Polymer kakel, dess fördelar och nackdelar

Alla de listade egenskaperna är utan tvekan väldigt viktiga för takläggning, men när man väljer en kakel är det nödvändigt att vara säker på att det kommer att pågå länge. Hur hållbar är en polymerplatta och har det några nackdelar med alla otvivelaktiga fördelar? Tillverkare hävdar att livet för detta material är mycket högt på grund av den enklaste sammansättningen.

Sand förlorar inte sina egenskaper som fyllmedel i årtionden, och plast kan också fungera länge. I genomsnitt kan polymerbältros tåla under svåra väderförhållanden upp till 50 år. Även kraftiga droppar i temperaturen och dess kritiska höjningar, från -65 grader till +200 (även om sådana lägen av kvicksilverkolonnen kan uppträda förutom vid stor glaciation eller vulkanutbrott).

Polymer-sandplatta har dock nackdelar tillsammans med positiva egenskaper. Först och främst är det vikt - varje kakel har en massa på 2,2 kilo, vilket givetvis kommer att leda till olägenheter när man arbetar. Ja, och med transport av material på en familjebilsbil, kommer det också att finnas några problem, för 5 plattor - det här är redan 10 med en kilo kilo.

Även åsen, som är något mindre takläggning, väger i vårt fall så mycket som 1,8 pund. En annan nackdel är den relativt lätta isningen av polymertaket, snö glider dåligt bort från det och med skarpa alterneringar av tina och frost med efterföljande snöfall, är det möjligt att begränsa taket på en stor massa snö.

Hur installeras polymersandplattor?

Montering av stagfötter för taket på plattorna, lovande att vara ganska tungt (även om det är lättare än naturligt kakel), beräknar vi steget mellan ramens ribbor. För att lyckas väljer vi en stapel med tvärsnitt från 50x150 till 60x180 millimeter. Det verkar möjligt och tjockare, men då blir taket tyngre redan på bekostnad av spärren själva.

I genomsnitt är stigningen med sluttningarna av sluttningar från 20 till 75 grader (det senare alternativet är idealiskt för områden med hög snö på vintern, men har hög vindkraft), sträckan mellan revbenen kommer att vara mellan 800 och 1300 millimeter. På spärrar håller vattentätningen sig inåt, rullarna rullas över, håller sig överlappade underifrån. Efter att ha nått dendov sätter vi en film från båda backarna med en överlappning till 30 centimeter, över vilken vi släpper in en ytterligare remsa av vattentätning.

Kakeltaket är upplagt i rader, som en vattenavvisande film, med överlappning från botten till toppen, den övre raden över botten med en sidovy med halva plattor.

Under hydra-barriären, om det behövs, lägger vi isoleringsplattor, och ovanifrån borde vi stifta kassen och börja montera polymersandplattor. Barrträd är den bästa passformen för batten, dess höga hartsinnehåll kommer att vara ett tillförlitligt skydd mot fukt.

Avståndet mellan de horisontella stängerna bör alltid vara sådant att polymersandplattorna ligger på dem fritt, företrädesvis med ett litet utskjutande utöver gränserna för stängerna. Mellan de vertikala stängerna ger ett steg, vilket beror på höjden och kan vara 320 till 350 millimeter. Kakelplattorna är spikade med långa naglar eller fästs med speciella skruvar. Det viktigaste är att placera brickor med gummiblommor under locken.

Polymersandplattor: granskning, fördelar och nackdelar. Polymer Sand Tile Production Line

Polymersandplattor anses vara en analog naturlig, men det här materialet kan kallas kvalitativt nytt och har fördelaktiga egenskaper i jämförelse med andra marknadserbjudanden. Detta täckmaterial är 2 gånger ljusare än naturligt och vinner väsentligt i värde. Med det kan du göra taket mer ljud och värmeisolering än med användning av metallplattor. En av de viktiga fördelarna är frånvaron av korrosion. Taket är mer hållbart än bitumen. Och under läggningsprocessen behöver man inte noggrant förbereda ytan.

Funktionsöversikt

Polymersandplattor är resistenta mot ultraviolett strålning och temperatur, vilket framgår av laboratorietester. Drift av materialet är möjligt vid temperaturer från -65 till +100 ° C. Kakel behåller sitt utseende under många års drift, eftersom den fullständiga sönderdelningen av polymerfilmen tar cirka 100 år.

Termoplastisk kompositmaterial har en liten fuktabsorptionskoefficient, så den skyddas mot framväxten och vidareutvecklingen av mossa, mögel och svamp. Dessutom är takytan motståndskraftig mot surt regn. Polymersandplattor har låg värmeledningsförmåga, det gör att du kan behålla temperaturregimen under taket. Under ett sådant tak blir det svalt på varma dagar och varmt på vintern. Det är därför det här täckmaterialet ofta används vid arrangemang av terrasser och mansards. Som ett resultat är det möjligt att bilda en pålitlig barriär för kondensat.

Ytterligare egenskaper

Takstrukturen är tillförlitligt skyddad mot förstörelse, vilket är särskilt viktigt för träelementen. Kakan håller perfekt ljud. Ljudabsorberande skikt under installationen är inte nödvändigt. Taket kommer att visa ljudfrihet i något dåligt väder. En annan viktig fördel är slagmotståndet, vilket gör styling ekonomisk. Vid transport av material bryts inte, liksom vid installation. Det uppfyller alla standarder och krav för sanitära, epidemiologiska, brand- och strålningssäkerhet.

De viktigaste fördelarna

Polymersandplattor har många fördelar. I produktionsprocessen är den belagd med ett ämne som är resistent mot ultraviolett strålning. Detta indikerar att färgen fortfarande över tiden håller sig oförändrad, och ytan blir inte blek. Materialet klarar perfekt med ett starkt kontinentalt klimat, det är motståndskraftigt mot frost och kan klara 200 cykler av frysning och upptining.

Om man jämför med metalltak har den senare trumman effekt. Kakeln korroderar inte, den är motståndskraftig mot kemikalier. Innebär vattenavvisande egenskaper och utesluter takblomning. Materialet är dielektriskt, så taket kräver inte blixtskydd. Kuddar är lätta att lägga, för detta behöver inte befälhavaren ha speciella färdigheter. Även om du måste arbeta med tak av komplexa former kommer avfallet att vara minimalt. Taket på polymersandplattor kan manövreras med en punktbelastning från 150 till 360 kg.

Negativa recensioner

För att din uppfattning om det beskrivna materialet ska vara fullständigt är det nödvändigt att notera sina nackdelar. Bland dem noterar konsumenterna att med tiden taket eroderar, tyder detta på att dess tjocklek kan minska under påverkan av negativa faktorer.

Men många konsumenter anser inte denna nackdel så allvarlig, eftersom processen är trög, dessutom är materialets ursprungliga tjocklek ganska imponerande. Även om kvaliteten på själva materialet, enligt konsumenterna, inte försämras under inverkan av temperaturdeformationer, men låsskikten kan trycka ned, vilket resulterar i ett flöde av beläggningen.

Vad mer bör övervägas

Genom att välja den beskrivna plattan betonar många konsumenter att köparen kan komma in i en falsk. Vissa tillverkare använder råvaror av låg kvalitet i tillverkningsprocessen, vilket påverkar slutprodukten. Trots att installationen inte är så komplicerad kan försummelse av den leda till motsatt effekt. Taket i det här fallet kommer att förstöras. Därför tror många konsumenter att det är bättre att involvera specialister i materialinstallationen. Detta medför dock extra kostnader, vilket inte heller är en fördel.

Installationsfunktioner

Kakel på baksidan är försedd med ett utskjutande, vilket är fastsatt på kassen. Elementen är fästa vid varandra med sidolås, vilket gör att du kan få en fast matta. För ytterligare fixering tillhandahålls en pore på varje element. Det är nödvändigt att börja installera en polimerpeschany kakel från nedan.

Elementen är inte fasta i kassen, det är viktigt att säkerställa förekomsten av bakslag, annars kommer materialet inte att kunna röra sig när de utsätts för temperatur. Om allt är gjort korrekt tar taket lasten från vind, snö, temperaturfall och nederbörd ganska fritt.

Efter montering på framsidan ska det inte uppstå rostläckor. För att göra detta ska galvaniserade naglar eller anodiserade självgängande skruvar användas som fästelement. Den första är att föredra, eftersom de ger dig möjlighet att påskynda installationsprocessen, dessutom ge ett icke-styvt fäste.

Front- och åsplattorna bör fixeras med anodiserade självgängande skruvar. Vissa plattor kommer att fästas vid dalen endova, det här hänvisar till åsen element. De är dessutom säkrade mekaniskt med hjälp av en anti-vind eller rostfritt ås klyaymery.

Kakel produktionslinje

Linjen för produktion av polymersandplattor är en värmeanordning som blandar och värmer ingredienserna, inklusive:

Som ett resultat är det möjligt att erhålla en homogen konsistens i form av en tät deg. Utförandet av sådan utrustning kan nå 1000 kg per timme. Blandningen prepareras preliminärt och upphettas och matas sedan in i den förvärmda kammaren genom mottagarbehållaren. Materialet skjuts in djupt med en skruv som roterar och blandar blandningen. Den rör sig inåt och genomgår tre uppvärmningszoner.

Polymer sandplattor, om vilka som presenterades ovan och bör hjälpa dig att göra rätt val, torkas i första steget av uppvärmning, där resterande fukt tas bort. Den andra zonen involverar mjukning av polymerer. Detta medger att man får en homogen kompositmassa. Den sista zonen är underhåll av masstemperaturen, som krävs för gjutning.

Massan i färdig form flyttas till utloppsfönstret, som ligger i husets främre fläns. För produktionen kan användas gjutpressar, vilket ger en kraft på 100 ton. Den resulterande massan läggs i formen, blandningen utsätts för tryck och samtidig kylning vilket möjliggör ökning av produktiviteten. Produktionen av polymer-sandplattor vid slutstadiet innefattar extraktion av produkter med den nedre pusern. Efter plattorna lagras på pallar och slöts, vilket skiljer dem från cementprodukter.

Vid tillverkningen av det beskrivna materialet kan en radiell kross behövas, vilken förbereder polymererna och krossar dem till en homogen fraktion. Råvaror hjälper till att spara på polymer, eftersom kostnaden för avfall är en storleksordning lägre än kostnaden för färdiga råvaror. Produktionen av polymersandplattor kan innebära användning av följande polymerer:

I det andra fallet talar vi om lågdensitetspolyeten, i den tredje - om högtryckspolyeten. Användningen av sekundära polymerer sparar inte bara inköp av råvaror utan löser också problemet med avfallshantering.

slutsats

Om du bestämmer dig för att köpa materialet som beskrivs i artikeln, bör du vara intresserad av tillverkare av polymersandplattor. Som en av dem är företaget "Bistot", som ger en komplett uppsättning av taket. Du kan också köpa bältros från tillverkaren Polizand, som ligger i Moskva-regionen. En ytterligare fördel med detta företag är möjligheten att köpa från rester av takmaterial till reducerade priser.

Hela sanningen om polymerplatta

Eco-friendly homestead: Traditionella lera takplattor är ett klassiskt takläggning som aldrig går ur mode. Det är dock väldigt lustfullt i installation och drift, och kostnaden för ett sådant material är ganska högt. Det är därför det finns takbeläggningar som efterliknar utseende av lera plattor. Dessutom överstiger deras prestanda egenskaper prototypen. Bland dessa material - termoplast komposit eller, som det kallas också, polymer-sand plattor.

Traditionella lera kakel - tak klassiker, aldrig ute av mode. Det är dock väldigt lustfullt i installation och drift, och kostnaden för ett sådant material är ganska högt. Det är därför det finns takbeläggningar som efterliknar utseende av lera plattor. Dessutom överstiger deras prestanda egenskaper prototypen. Bland dessa material - termoplast komposit eller, som det kallas också, polymer-sand plattor.

Beläggningen är en en- eller tvåvågsplåt av rektangulär form med anslutningsremsor. Medelstorleken på varje ark är 400x310 mm. Färgområdet är den mest mångsidiga: från traditionella tegelstenar till ljusgröna och blåtoner. Nylagd polymerplatta har en ljus glans, som försvinner efter en tid, och beläggningen blir matt.

Egenskaperna hos ett kompositmaterial bestäms till stor del av noggrannheten i överensstämmelse med tillverkningsteknologin. Allt händer som följer. Först bereds råmaterial, som är sand och polymerer. Den senare kan användas efter återvinning. I det här fallet måste de rengöras, sorteras och krossas i en kross. Alla komponenter torkas noggrant och går bara in i verkstaden.

Utöver de grundläggande elementen ingår olika tillsatser som förbättrar prestandaegenskaper och färgämnen i framtida kakel. Torkade komponenter blandas i rätt proportioner och upphettas till smälttemperaturen. Smältan hälls i formar som kommer under pressen. Efter kylning tog de bort de färdiga delarna.

Även små avvikelser från produktionsteknologin eller användningen av substandard råmaterial har stor betydelse för produktkvaliteten. Till exempel förstörs lågkvalitativa polymerer snabbt genom UV-strålning. Om de är en del av plattan kommer det att vara mycket länge. Unported-polymerer i smältan ger en heterogen massa som stratifieras under drift. Därför bör du inte försöka spara pengar vid köp av polymerplattor. Billiga produkter av okänt ursprung kommer inte att vara länge och kommer inte att kunna visa alla fördelar som deklarerats av tillverkaren. Och de har ett högkvalitativt, certifierat material mycket. Först och främst är det lätt, vilket är högst 25 kg per kvadratmeter. Det är uppenbart att detta inte är det lägsta av alla möjliga indikatorer, men i jämförelse med de traditionella lera plattorna, vars vikt når 40 kg per kvadratmeter, är skillnaden uppenbar. Förstärkning av kompositens bärande strukturer är sannolikt inte nödvändig. Det är nödvändigt för en keramisk beläggning. Dessutom förenklas installationen av polymersandplattor på grund av arkens relativt lätta vikt.

Kompositmaterialet är resistent mot alla slags biverkningar, inklusive aggressiva kemikalier. Fuktighet förblir inte på ytan och tränger inte inuti. Mögel och svamp på ett sådant tak utvecklas inte. Den låga värmeledningsförmågan hos sandstenar i polymer gör det möjligt att spara på ytterligare värmeisolering av takpannan.

Kompositbeläggning mufflar ljuden, så husets invånare kommer att njuta av tystnaden, även i det tyngsta regnet eller haglet. Vid tillverkning av kakel i sin sammansättning gör tillsatser som ger materialet motstånd mot frost. Därför spricker beläggningen inte vid låga temperaturer och behåller dess basiska egenskaper. Tillverkaren hävdar att materialet kan manövreras inom temperaturområdet från +250 till -65 grader Celsius. Men övning visar att vid mycket låga temperaturer kan kompositplattor tillfälligt förlora sina egenskaper och deformeras.

En annan stor fördel med beläggningen är möjligheten att lägga på tak med en lutning på 12 till 85 °. Keramik med en sådan sluttning kan inte läggas. Den optimala höjden på taket under kompositen är emellertid 35-55 °. Detta är det intervall som anges i rekommendationerna från alla tillverkare.

Med tiden ändras inte kakelens utseende. Färgen läggs till materialet före smältning och pressning, vilket förhindrar utbrändhet. UV beläggning kvalitet beläggning är helt okänslig. Dessutom har polimerpeschany bältros en hög styrka. Det smälter inte och bryts inte under transport eller oavsiktligt fall, men om det är nödvändigt, skär det lätt av kvarnen.

Nackdelarna med kompositbeläggningen innefattar förutom möjliga temperaturförvrängningar en ganska komplicerad installation. Särskilda färdigheter behövs för att utföra det, så en nybörjare, och även utan erfarenhet av sådant arbete, är det osannolikt att klara det. En annan nackdel är närvaron på marknaden av ett stort antal förfalskningar, som bara ser ut som certifierat material.

Polymer-sandplatta - fördelar och nackdelar

Upplagt av bober den 21 juni 2005 i att bygga ett hus

Utvalda inlägg

Senast visade 0 användare

Ingen registrerad användare tittar på den här sidan.

De bästa artiklarna på IAB: s webbplats

  • All aktivitet
  • huvud
  • Idéer för ditt hem
  • Bygg ett hus
  • Polymer-sandplatta - fördelar och nackdelar

Du är professionell
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation och dekoration

Du är professionell
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webbplatsen är ett ledande internetprojekt som är inriktat på återuppbyggnad och inredning av bostadslokaler. Huvudinnehållet på webbplatsen är arkivet av tidningen "Ideas of Your House" - exklusiva författarartiklar, högkvalitativa illustrationer, praktiska råd och lektioner. Ett team av proffs arbetar med projektet i nära samarbete med kända designers, arkitekter och ledande förlagseksperter.

På vår hemsida kan du hitta omfattande designlösningar; visa detaljerade marknadsöversyner av byggnads- och efterbehandlingsmaterial, möbler, maskiner och utrustning; jämföra dina egna idéer med designprojekt av ledande arkitekter; Direkt chatta med andra läsare och redaktörer på forumet.

Är du en professionell arkitekt eller designer?

Polymer sandplatta: egenskaper + specificitet av produktion och läggning

Introduktionen av polymerer i kompositionen av kompositbyggnadsmaterial förbättrar signifikant deras konsument- och tekniska egenskaper. Tack vare denna modifiering ökar driftstiden, de estetiska indikatorerna ökar.

Trenden med berikning med polymerer har inte överträffat sfären för produktion av takbeläggningar. Som ett resultat dök en polymersandplatta upp, på ingen sätt underlägsen sin keramiska prototyp, och, med ett antal kriterier, överträffade det betydligt bättre än det.

innehåll

Fördelar och nackdelar med polymer takläggning

Framställd av en blandning av het polymer, pigment och ren sandplatta är svår att tillskriva kategorin konstgjorda material. Men i sin sammansättning domineras av naturliga komponenter. Bulkdelen, ca 60-75%, består av tvättat och torkat sandaggregat, 1% är ett färgämne.

Den återstående procentsatsen tilldelas polymerkomponenten, utformad för att knyta samman allt. Den ger form, ger styrka och motstånd mot alla slags yttre fenomen. Genom användning av mjuk och hård plast får materialet unika egenskaper och som en följd av populariteten i taket.

För de ekologiska fördelarna med att tillverka den angivna typen av beläggning, lägger vi djärvt till möjligheten att utnyttja polymeravfall på det mest effektiva sättet. Polyetenförpackningar, styva förpackningar, föråldrade hushållsartiklar återvinns och tar emot källkoden för produktion av kakel.

Faktum är att även om den mindre delen av slutprodukten, som är nära hälften, kostar nästan ingenting, vilket har en mycket positiv effekt på priset, vilket är intressant för köparen. Ett sådant tak kommer att kosta mycket mindre än dess historiska keramiska föregångare, och det kommer att tjäna exakt samma mängd.

Det bör noteras färgfördelar med polymer-sandbeläggning. Det färgstarka sortimentet av hans märkbart rikare, vilket ger ett omfattande möjlighet för kunder att välja, och arkitekter med designers att utveckla fantastiska idéer.

Fördelarna med polymer sandwich-beläggning som erkänts av byggare och konsumenter är:

  • Lätthet. Den genomsnittliga massan på 1 m² av sådant tak varierar från 21 till 30 kg, vilket är ungefär hälften av den keramiska och sandkeramiska beläggningen. Detta innebär att du kan spara på byggandet av basen för att lägga, eftersom Det borde inte vara lika kraftfullt.
  • Ingen pore Polymerbindemedlet fyller helt ut mellanslaget mellan sandkornen, vilket förhindrar det minsta möjliga att vatten tränger in i materialets tjocklek. Taket "sväller inte" och blir inte tyngre under regnperioden, grottor och sprickor dyker inte upp i den under den första frostperioden.
  • Effektmotstånd. Polymer-sandsköldpaddor tenderar inte att flinga och slå precis som keramiska motsvarigheter. Andelen "strid" i transport- och läggningsprocessen är mycket mindre, vilket återigen har en positiv effekt på byggarbetsplatsens totala budget.
  • Motståndskraft mot negativa influenser. Material utan förlust av hållfasthetsegenskaper överför 500 cykler av frysning / upptining. Den är resistent mot kemiska och biologiska attacker, motstår UV, förlorar inte färg.
  • Bearbetbarhet. I kakan finns det inget behov av att borra hål för fastsättning, fästdon läggs under tillverkningsprocessen. Det finns övre krokar, med vilka takets element klamrar sig mot kassen och sidolås, medelst vilket en monolitisk beläggning bildas. Klipp enkelt med en såg.
  • Underhåll. I analogi med alla takbeläggningsalternativ, om nödvändigt, ersätts endast skadade kronblad, inte hela materialet. Att ta bort kakel och installera en ny är inte svårt.
  • Isolering. Trots den nästan fullständiga frånvaron av porer har polymersändningstaket höga ljudisoleringskvaliteter, vilket förklaras av polymerbindarens specifika egenskaper. På grund av den låga värmeledningsförmågan på ytan finns inget kondensat.

I huset med det tak som beskrivs av oss finns det ingen sommarvärme, det är ingen kall vintertid. Utmärkt isoleringsprestanda gör det möjligt att minska isoleringens tjocklek, använd inte de mest effektiva och därmed dyra isoleringsmaterialen i takpannans formning.

Till förteckningen över fördelar lägger vi till enkelheten och billigheten av produktionen av plattor från polymer-sandblandning. Den färdiga linjen kan placeras i ett garage eller liknande litet rum. Endast det är nödvändigt att tillhandahålla det område som valts för att organisera en minifabrik med kraftig avgasventilation, eftersom Polymerproduktion är en ganska farlig process.

Produktion av sandplattor med polymerer

Tillverkningen av ett tak av sand med en polymerkomponent innefattar ett antal steg, som var och en måste utföras med högsta ansvar.

Detaljerna för beredningen av komponenter

Användning vid produktion av sand och plastavfall innebär att man måste förbereda råmaterial för tillverkningsprocessen. Särskilt måste sanden tvättas, siktas och torkas noggrant. Användningen av detta material med lera och organiska inklusioner är närvaron av partiklar på mer än 3 mm och vatten oacceptabelt.

Tvätt och siktat stenbrott eller flodsand av den önskade fraktionen kan köpas på hyllan. Och du kan göra siktning, tvätta och torka dig själv, men för det här måste du lagra med en sik av lämplig storlek, kapacitet för tvätt och tankar för vatten.

Vid framställning av polymermassan för framställning av plattor är mycket mer nyanserade. Kraven på de resulterande råmaterialen är emellertid betydligt mindre än exempelvis för komponenter för återvunna produkter.

En liten närvaro av fett är tillåtet, eftersom det fortfarande kommer att brinna ut, det är inte nödvändigt att sortera och tvätta. Plastråvara måste dock noggrant inspekteras, av metalldelar, folie. Det är lämpligt att spola motorns olja, men det finns inget behov av speciell nit - det kommer att brinna ut.

Tal om sortering gick på grund av det faktum att vid framställning av polymer-sandbeläggning användes olika i hårdhetspolymerer är det:

  • Mjuka produkter. Den innehåller engångs och återanvändbar plastförpackning.
  • Hårda produkter. Använda hushållsartiklar och material av PET, ABS-plast, polypropen, polystyren.

De tar båda typerna i ungefär lika stora proportioner, men det är önskvärt att den hårda komponenten överväger något, åtminstone 5-10%.

Eldfasta polymermaterial är absolut olämpliga: fluoroplast, polykarbonater. Kan användas, men inte särskilt lämplig lågsmältande PVC, eftersom den delvis brinner ut.

Slipning och blandning av polymerer

Polymermassan som består av mjuka och hårda komponenter är förkrossad. Arbetet görs på krossmaskinen. Var noga med att följa regeln för blandning av polymerer med olika egenskaper för att säkerställa produktens standardkvalitetsegenskaper.

Kompositionen bör vara polyeten, som ger styrka vid låga temperaturer och styva polymerer, vilket garanterar hållbarhet i värme. Om det finns möjlighet att inte använda avfall, är det bättre att köpa ett lämpligt märke granulat, men det kommer att öka kostnaden på grund av det.

Efter beredning och slipning går polymermassan i extrudern. Denna maskin blandar polymerkomponenter under upphettning. Blandning är inte på molekylär nivå, vilket i allmänhet inte är möjligt för olika polymerer. En enkel förening beroende på smältviskositet är tillräcklig.

Resultatet är en viskös massa, liknande i textur till jästdegen. Vid utmatningen av extrudern avlägsnas denna "deg" av operatören, klädd i dukvattens. Han krummer bokstavligen den filmade massan i en boll som är ca 10 cm i diameter.

Denna boll, det så kallade agglomeratet, kastas i en behållare med vatten för kylning. Utan att vänta på fullständig kylning, avlägsnas därifrån och skickas på för att kyla utan vatten och torr.

Det händer att vid blandning och uppvärmning strömmar blandningen för produktion av polymer-sandplattor ut ur utrustningen direkt till golvet. Det är inget fel med det. Massan måste samlas in och tas i bruk, tillsammans med bollarna som har passerat behållaren med vatten, krossas den i marker med storlekar från 1 mm till 10 mm.

Polymer-sandplattformning

Vid detta tillfälle sker blandning av den krossade polymermassan, sand och färgpigmentet. Processen utförs i en termo-blandningsenhet. Proportionerna av ingredienser väljs beroende på produkttypen.

24% polymerer, 75% sand, 1% pigment anses vara optimala för tillverkning av plattor. Det är viktigt under arbetet att kontinuerligt bibehålla arbetsvolymen för den råa massan och lägga till komponenterna i de nödvändiga procentsatserna.

Observera att valet av proportioner påverkar produktionshastigheten och därmed produktiviteten. Ju mer sand i råmaterialkompositionen, desto långsammare smältning kommer att ske, eftersom det tar längre tid att värma upp.

Blandning bör ske så att varje sandkorn är helt omsluterat i ett polymerskal. Blandningsenhetens axel ger ett jämnt flöde av blandningen i tre villkorliga zoner som varierar i temperatur.

Blandningen som rörs av bladen passerar smidigt och smidigt med sandet fyllmedel med färgämne, vilket garanterar enhetligheten hos de resulterande plattans fysikaliska egenskaper och färgens jämnhet genom hela tjockleken.

Massan som är förberedd för formning, som liknar en tät dumplingsdegg, pressas ut ur aggregatet genom ventilen öppnad av arbetaren. Operatören skär den extruderade delen av den önskade volymen med en kniv och väger ca 2 kg. Efter kontrollen av vägningen överförs den fortfarande obehandlade förformen till formen med en enkel scoop.

Formen är installerad i pressutrustning, vars bottenplatta kan röra sig. Polymerisering och härdning av arbetsstycket utförs under olika temperaturförhållanden: den övre ytan behandlas vid en temperatur av 80º, och den nedre bearbetas vid 45º eller i 30-50 sekunder kyls ännu mer.

Denna kylmetod bidrar till en slags extrudering av polymerer på kakelytans yta och bildar därigenom en glans. Om det är planerat att producera mattplattor, kommer båda ytorna att polymerisera under samma temperaturförhållanden.

Produktionslinjeutrustning

Vid tillverkning av polymersandprodukter som används vid läggning av taket och i arrangemang av gångområden med stigar, använd liknande utrustning. Pressen som utför avslutningsarbetet är lämplig för produktion av beläggningsplattor och takplattor.

Produktionslinjen kan köpas i en komplett uppsättning eller monteras från enskilda enheter. Men även en komplett uppsättning arbetssystem kan kompletteras eller inte kompletteras med aggregat som inte har ledande värde efter eget gottfinnande.

Den obligatoriska kompletta uppsättningen inkluderar:

  • Avfallskross. Utrustad med knivar, enheten som kan krossa polymerråvaror i partiklar med en fraktion upp till 30 mm och agglomera i partiklar med en fraktion upp till 10 mm. Enligt de operativa specifikationerna krävs ofta skärpskivor.
  • Extruder. Designad för blandning av polymera ingredienser vid högtemperaturexponering. Den levereras med axeln som ger en enhetlig sats och ersätter enkelt TEN-am.
  • Enheten smälter och värmer (förkortning APN). Den används för att blanda krossat polymeragglomerat med sand och pigment. Ger en annan hastighet och uppvärmning av massan som passerar genom den, vilket garanterar enhetlig blandning.
  • Press. Kompakt pressmaskin med rörlig tallrik längst ner. utrustad med två oberoende kylkretsar, vilket säkerställer temperaturskillnaden på bakplattan och den främre ytan på den kaklade kronbladet.
  • Hydro- och kylvattentankar. Den hydrauliska pumpstationens kraft och den användbara volymen av kyltankar väljs utifrån förväntad prestanda.

Förutom de huvudsakliga typerna av utrustning som krävs för produktion av polymer-shingled kronblad, kommer ytterligare maskiner att krävas. Till exempel krossen för äktenskapet, som används för att mala misslyckad kakel.

Å andra sidan är det möjligt att slipa defekta produkter med en slädehammer och sedan skicka dem genom krossen som används i förberedelsesteget för allt avfall.

Det gör inte ont för att få en torktumlare. Även om överskottet av fukt i materialet avdunstas under termisk behandling, kan vid denna tidpunkt porer och kaviteter bildas i polymer-sandmassan, vilket givetvis kommer att minska produktens hållfasthetsegenskaper.

Omfattning och teknik för läggning

Precis som någon annan typ av tak är polymer sandplatta inte lämplig för plana tak. Det ser bra ut och det kommer att fungera perfekt om designhöjden är minst 22º.

Det finns inga övre sluttningar, läggning finns på extremt branta ytor. Till exempel, spetsen av de smala tornen med en spiraltrappa inuti. Det rekommenderas dock att inte delta i branthet över 60º.

Eftersom denna typ av kakel kännetecknas av låg vikt behöver man inte bygga ett kraftigt trussystem. För tillverkning av trussben ta en stång med sidor på 50... 70 mm, sätt dem i 1,0 m - 1,5 m.

Kassen är konstruerad av en stång med sidor av 50 mm vardera, och en rattgitter är gjord av en stång 30 × 50 mm. Siktsteget beror på storleken på plattorna, som var och en måste ligga på minst tre stöd.

Läckningstekniken liknar installationen av traditionella lera plattor. Laying startar från takskenan och går upp till åsen. Reshetiny fungerar som stöd och guider.

Tennhörnelementen är fasta i endovas, fästade på kassen redan före kakelstenen. För åsar och höftbackar är delar standard för kaklatak.

De som vill utrusta höfttaket fritt skär elementen till önskad storlek, och resterna kommer att installeras i nästa rader eller på en annan ramp. Absolut värdelös beskärning, som regel, ett minimum.

Användbar video om ämnet

Med nyanser av tillverkningen av polymer-sand takläggning kommer att introducera videoklippet:

Video om reglerna för testning av polymer-sand takläggning:

Videopresentation av täckning från den ryska tillverkaren:

Egenskaper vid tillverkning av polymer-sand bit takläggning beröva materialet standard defekter för byggnad keramik. Om de är kända för husägaren, som söker ett lämpligt alternativ för att arrangera taket, kommer han säkert att uppmärksamma denna uppfattning. Och ångra inte de kommande 50 åren.