Shinglas recensioner

Sidor 1 2 3 Nästa

Du måste logga in eller registrera dig för att skriva ett svar.

Inlägg 1 till 25 av 65

1 Tema från admin 2017-01-18 17:42:24

  • admin
  • administratör
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-11
  • Meddelanden: 478

Ämne: Fördelar och nackdelar med bältros?

2 Svar från Viktor84 2017-01-23 22:14:07

  • Viktor84
  • medlem
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-23
  • Meddelanden: 98

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Proffs --- 1) Tyst 2) Minimal mängd avfall 3) Perfekt vattentätning 4) Ser coolt estetiskt 5) Ingen lavin 6) Materialelasticitet (SBS) 7) Enkel installation (vilket betyder att det är svårt att förstöra materialet under transport)
Minuses ----- 1) På billiga mjuka tak (procenten av smulande droppar smuler) 2) Blomning är möjligt, om det finns nålar eller fuktighet är nära (men det här kan lösas uppvisade ett speciellt verktyg för moss på marknaden, förresten, i Fink är det tvärtom tak med moss) 3) dyrare material (inklusive OSB-komponenter) och installation, till skillnad från m / h

3 Svar från Artur 2017-01-24 12:46:04 (2017-01-24 12:48:22 redigerad av Artur)

  • Artur
  • medlem
  • inaktiv
  • Plats: Moskva
  • Registrerad: 2017-01-23
  • Meddelanden: 27

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Proffs --- 1) Tyst 2) Minimal mängd avfall 3) Perfekt vattentätning 4) Ser coolt estetiskt 5) Ingen lavin 6) Materialelasticitet (SBS) 7) Enkel installation (vilket betyder att det är svårt att förstöra materialet under transport)
Minuses ----- 1) På billiga mjuka tak (procenten av smulande droppar smuler) 2) Blomning är möjligt, om det finns nålar eller fuktighet är nära (men det här kan lösas uppvisade ett speciellt verktyg för moss på marknaden, förresten, i Fink är det tvärtom tak med moss) 3) dyrare material (inklusive OSB-komponenter) och installation, till skillnad från m / h

Jag kommer att lägga till proffsen. Kan monteras på ramper med en lutningsvinkel på 6 grader.

Komponenter för ett mjukt tak är många gånger billigare. eftersom taket är platt.
Till exempel passeringselement för ventilation och löner för takfönster.

4 Svar från admin 2017-01-24 19:23:32

  • admin
  • administratör
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-11
  • Meddelanden: 478

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Man känner en person med kunskap om fallet. Jag har en fråga)) Det finns förmodligen en mjuk kakel på ditt tak? Du skrev alla på fallet, på den ryska marknaden känner jag till tio märken som producerar flexibla bältros, det fanns tider när det togs från utlandet, och nu har det producerats av nästan alla som inte är lata i Ryssland. Tja, till exempel: Katepal, Shinglas, Tegola, TechnoNIKOL, Dyoske, Ikopal, Kerabit, Rufleks och så vidare. De skiljer sig åt i pris och kvalitet, etc., ett lager, två lager, tre lager och ett gäng med alla reklamord och rörelser. Du kan helt enkelt bli förvirrad, särskilt för en person som inte är sofistikerad. Dessutom förklarar tillverkare varje år att de tar hänsyn till alla funktioner i vårt klimat och tidigare nackdelar. Du kan förklara hur de skiljer sig åt i pris, vad du behöver vara uppmärksam på. Det är nödvändigt att välja en kakel enligt kriterierna: "Ju dyrare desto bättre och mer hållbar" eller vice versa, du borde inte betala för mycket. Eftersom den viktigaste frågan: - Externt flexibel kakel skiljer sig nästan inte från varandra! Hur väljer man ett kvalitetsmaterial?

5 Svar från Artur 2017-01-25 14:49:56 (2017-01-26 10:40:07 Redigerad av Artur)

  • Artur
  • medlem
  • inaktiv
  • Plats: Moskva
  • Registrerad: 2017-01-23
  • Meddelanden: 27

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Svar på huvudfrågan.
1. Utseende.
Kakelplattan ska inte lysa. Antracit eller slagg skiner. Lägg till för att minska materialkostnaden. Crumbles snabbt, skyddar inte mot UV-strålar.
Välj inte en monotont kakel. Det kommer att se ut som en rulle. Vanligtvis är det billiga material.
För svaga backar väljer du att klippa lättare. Ditt tak är fortfarande inte synligt. Kvaliteten på materialet beror inte på shingles form, men det är nödvändigt att betala extra för skönheten.
2. Vid beröring.
Du ska inte vända singeln i dina händer, bryta den, böja den, smaka den, etc.
Huvudbelastningen på taket är regnregn, vind och UV-strålar. Taket du njuter av beröring, du kan bara spricka solen och förlora färg och komma ner med snön.
Det är bättre att titta på de viktigaste egenskaperna. Tätheten av glasfiber är inte mindre än 115 g m.kv. Typen av bitumen är nödvändigtvis modifierad. Det bör anges att BASALT-granulatet. (inte skiffer eller sten). Färgen är ljus med en skimmer, men matt.
Lita på de gamla varumärkena, inte de som precis kommit in på marknaden. Av de ryska varumärkena är Tegola. (Endast den som finns på marknaderna, men den som säljs i bolaget Tegola själv.) Företaget grundades 1977 och sedan 1987 på den ryska marknaden. 2004 öppnades produktionen i Ryska federationen. Katepal är inte dåligt, men på grund av kursen är det inte värt pengarna som de ber om det. Om TN motstridiga recensioner.

6 Svar från Viktor84 2017-01-25 17:56:02

  • Viktor84
  • medlem
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-23
  • Meddelanden: 98

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Jag kan inte säga något konkret för Tegolu, men för andra kan jag läsa ett par linjer.
1) Välja takbeläggning MK, du måste först dra på kompositionen för nordvästra regionen och den norra. Naturligtvis är mjukt takläggning baserat på SBS-modifierad bitumenimpregnerad glasfiber (det ger elasticitet mot materialet och samverkar väl med syre), för de sydliga regionerna är det tillräckligt oxiderat bitumen.
2) Jag tvärtom skulle börja känna varorna, om du böjde bältros och det var ett karakteristiskt spår av en fraktur, så glöm det här materialet, fråga om samma material och dra slutsatser.
3) Priset på MK beror vanligtvis på ursprungslandet, formen av singeln och färgen.
Av de utländska, skulle jag välja Kerabit eller Katepal, en finsk tillverkare, man kan säga förfäderna till MK, Katepal har nyligen försämrats lite, enligt Kerabit säger jag det, från alla tillverkare, de har den maximala andelen SBS-modifierad bitumen, Polyester är enkelt att installera, säg helvete =))) Priset på 430 p, åtminstone i vår SPB. De ville öppna produktion i Ryssland, finnarna gav inte framåt, för på den plats där de producerar den, arbetar hela befolkningen =)
Shinglas (TechnoNIKOL), mer ekonomiskt material, prislapp från 180 p. och därutöver har de en serie (finska) människor när de ser prislappen och finska med en gång tror de omedelbart att Fink. Det finns värda serier i denna tillverkare, men det finns en prislapp som kan jämföras med utländska =)
Decke, produktion Ryssland (inte Tyskland som de ofta skriver där) prislapp på 260 p., Förklara att de har SBS-modifierad bitumen, men i verkligheten är inte av bästa kvalitet, grunden på insidan är inte klibbig men pekade, de angivna egenskaperna, Det verkar inte helt riktigt.

MEN I ÖVRIGA HÄNDELSE ÄR MATERIALETS KVALITET ===== OVERSÄTTNING AV INSTALLATIONENS KVALITET =)

7 Svara från admin 2017-01-26 09:38:18

  • admin
  • administratör
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-11
  • Meddelanden: 478

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Det var intressant att läsa människors åsikter, det är ganska objektivt.

8 Svar från Vladimir 2017-01-28 17:26:08

  • Vladimir
  • medlem
  • inaktiv
  • Plats: Ur Izhevsk
  • Registrerad: 2017-01-28
  • Meddelanden: 190

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Hej, jag är en roofer med 15 års erfarenhet. Jag installerade nästan alla tillverkares bältros. Det finns verkligen mycket plusser, speciellt jämfört med metallplattor. Nackdelar med installationen. I sommarens värme häller vi vatten eller kyler det med blåsare för att inte förstöra det när det installeras på branta grader (för övrigt, ett skikt av ett skikt med ett slag som inte kan sägas om tegole och katepal). På vintern, under installationen blåser vi snöporer för att inte glida, men vi värmer böjarna med brännare. Shinglas fast fixer, det är den mest flytande, vi värmer patronen med en hårtork och går. Vad kan du säga om fixaren eller någon annan bitumen på sommaren i värmen - allt strömmar, vi föredrar tegolbitumen, det är den mest flexibla. Jag kan säga om kvaliteten på flexibla plattor från olika tillverkare: Tegola 12 år senare förlorade befälhavaren inte färg (som om hon hade samlat i går), granulatet hade en minimal samling (det finns ingen smula i takrännorna), men äktenskapet kom också över (skärningskurvan, från mitten av rampen till kanterna kör 6 meter vid 3 cm och figuren är tegelstenar, det var förolämpande). Shinglas singelskikt linjaler - en stor samling av när man installerar på sommaren och under exploatering på föremål, flödar den starkt, kakttjockleken är liten, så vi kyla den med vatten, men det fanns inga problem med skärning. Jag försökte två lager Shinglas (Sevilla), jag tyckte om det visuellt, men beröringen sparades på allt (speciellt limmade överlappa spiken med en bredd på 1,5 cm))) försök att träffa.) Jag gillar Katepal eller Ruflex, men en liten produktlinje är i allmänhet klassiker som adidas. Jag har grävt tvålagsfästen (det finns inga problem med det på sommaren går vi utan kylning). (sågkvarn))) i skillnad från enskiktskläder - genom hakning). För det mesta, vi monterar tegoler, den har den största färgen och snittet. Den ryska tillverkaren kan särskiljas vid beröring från en utländsk tillverkare (ett mycket litet granulat, mycket smult). Det här är min åsikt som konsument. medan del) i VK public138330227.

9 Svar från admin 2017-01-28 19:01:04

  • admin
  • administratör
  • inaktiv
  • Registrerad: 2017-01-11
  • Meddelanden: 478

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Hej, jag är en roofer med 15 års erfarenhet. Jag installerade nästan alla tillverkares bältros. Det finns verkligen mycket plusser, speciellt jämfört med metallplattor. Nackdelar med installationen. I sommarens värme häller vi vatten eller kyler det med blåsare för att inte förstöra det när det installeras på branta grader (för övrigt, ett skikt av ett skikt med ett slag som inte kan sägas om tegole och katepal). På vintern, under installationen blåser vi snöporer för att inte glida, men vi värmer böjarna med brännare. Shinglas fast fixer, det är den mest flytande, vi värmer patronen med en hårtork och går. Vad kan du säga om fixaren eller någon annan bitumen på sommaren i värmen - allt strömmar, vi föredrar tegolbitumen, det är den mest flexibla. Jag kan säga om kvaliteten på flexibla plattor från olika tillverkare: Tegola 12 år senare förlorade befälhavaren inte färg (som om hon hade samlat i går), granulatet hade en minimal samling (det finns ingen smula i takrännorna), men äktenskapet kom också över (skärningskurvan, från mitten av rampen till kanterna kör 6 meter vid 3 cm och figuren är tegelstenar, det var förolämpande). Shinglas singelskikt linjaler - en stor samling av när man installerar på sommaren och under exploatering på föremål, flödar den starkt, kakttjockleken är liten, så vi kyla den med vatten, men det fanns inga problem med skärning. Jag försökte två lager Shinglas (Sevilla), jag tyckte om det visuellt, men beröringen sparades på allt (speciellt limmade överlappa spiken med en bredd på 1,5 cm))) försök att träffa.) Jag gillar Katepal eller Ruflex, men en liten produktlinje är i allmänhet klassiker som adidas. Jag har grävt tvålagsfästen (det finns inga problem med det på sommaren går vi utan kylning). (sågkvarn))) i skillnad från enskiktskläder - genom hakning). För det mesta, vi monterar tegoler, den har den största färgen och snittet. Den ryska tillverkaren kan särskiljas vid beröring från en utländsk tillverkare (ett mycket litet granulat, mycket smult). Det här är min åsikt som konsument. medan del) i VK public138330227.

Jag gillade verkligen din recension, allt är i fallet. Det är personligt lättare för mig med en metallplatta, även om vi gör mycket mjukt arbete, men med metall behöver vi inte plywood, eftersom det finns färre problem vid installation på sommaren. I VC kommer jag att jag ska se nödvändigtvis ut.

10 Svar från Artur 2017-01-31 11:51:21

  • Artur
  • medlem
  • inaktiv
  • Plats: Moskva
  • Registrerad: 2017-01-23
  • Meddelanden: 27

Re: Fördelar och nackdelar med bältros?

Hej, jag är en roofer med 15 års erfarenhet. Jag installerade nästan alla tillverkares bältros. Det finns verkligen mycket plusser, speciellt jämfört med metallplattor. Nackdelar med installationen. I sommarens värme häller vi vatten eller kyler det med blåsare för att inte förstöra det när det installeras på branta grader (för övrigt, ett skikt av ett skikt med ett slag som inte kan sägas om tegole och katepal). På vintern, under installationen blåser vi snöporer för att inte glida, men vi värmer böjarna med brännare. Shinglas fast fixer, det är den mest flytande, vi värmer patronen med en hårtork och går. Vad kan du säga om fixaren eller någon annan bitumen på sommaren i värmen - allt strömmar, vi föredrar tegolbitumen, det är den mest flexibla. Jag kan säga om kvaliteten på flexibla plattor från olika tillverkare: Tegola 12 år senare förlorade befälhavaren inte färg (som om hon hade samlat i går), granulatet hade en minimal samling (det finns ingen smula i takrännorna), men äktenskapet kom också över (skärningskurvan, från mitten av rampen till kanterna kör 6 meter vid 3 cm och figuren är tegelstenar, det var förolämpande). Shinglas singelskikt linjaler - en stor samling av när man installerar på sommaren och under exploatering på föremål, flödar den starkt, kakttjockleken är liten, så vi kyla den med vatten, men det fanns inga problem med skärning. Jag försökte två lager Shinglas (Sevilla), jag tyckte om det visuellt, men beröringen sparades på allt (speciellt limmade överlappa spiken med en bredd på 1,5 cm))) försök att träffa.) Jag gillar Katepal eller Ruflex, men en liten produktlinje är i allmänhet klassiker som adidas. Jag har grävt tvålagsfästen (det finns inga problem med det på sommaren går vi utan kylning). (sågkvarn))) i skillnad från enskiktskläder - genom hakning). För det mesta, vi monterar tegoler, den har den största färgen och snittet. Den ryska tillverkaren kan särskiljas vid beröring från en utländsk tillverkare (ett mycket litet granulat, mycket smult). Det här är min åsikt som konsument. medan del) i VK public138330227.

Vladimir hej. Har du stött på en självhäftande fodermatt? Kan du säga något om honom?

Shinglas bältros - kvalitetsfråga

Studera takläggningstyp "bältros"
Priserna är ungefär samma.

350 rubel per kvadrat.

Men det finns en sådan Fitnsky sonata
">
med priset på 198 rubel

Färg och formdräkt.

Fråga till användarna av denna modell eller till hanteraren - finns det några klagomål om kvaliteten?
Vad är orsaken till det lägre priset?

Threat roof gavel 53 grader

upp temka
Snart måste köpas.

Jag kommer inte ihåg en shinglas, men jag är en hälsosam arbor med något som liknar deras tango. Arbetet är väldigt lätt (på sommaren). Den enda minusen är en scoop, och i Afrika är en skopa limremsor på den överlappade delen (dvs ovanför kronbladet) på hälften av arken var var som helst, bara inte var nödvändigt (dvs bitumenremsor var synliga i slitsarna mellan kronbladen ) - tiden för urval tog mer än fodret. Han lade det på baksidan av taket från eurolining. Krepil med mastic från en hink + 14 hakpar med en häftapparat. Skridskor gjorda av kronblad av samma kakel (en lusthus 8-sidig pagoda) måste dessutom fästas med naglar med en stor hatt.

Imorsh skrev:
Vad är orsaken till det lägre priset?

i spridning och som ett föråldrat sätt för en sådan form tar vi redan detta föremål för 3 objekt

Var försiktig med dessa "flexibla plattor". Bituminöst material, bränn om något händer. Det fanns fortfarande ingen plats för ett lusthus, men ett hus där det finns människor och värmeapparater. Tänk på något annat som metall, glasfiber eller banal skiffer.

Finishkin skrev:
ta den här

Det är i separata bitar eller kartor är olika - jag kunde inte förstå det från fotot. Och det ser väldigt original ut.

2dept103 det går separata plattor, skriv in sökmotorn Shinglas och se allt

DSP007 skrev:
Bituminöst material, bränn om något händer.

i fråga om vilket kommer att bränna th och takbjälkar och hela huset dessutom

DSP007 skrev:
hus där det finns människor och värmeanordningar.

Är de inkompatibla? Du kan gräva i ledningarna så det säkert

Finishkin skrev:
det går separata plattor

Nästan förstått - det här är en QUADRILLE Accord eller JIVE Accord, eller FOXTROT Accord eller JAZZ - där "krokiga" kort.

DSP007 skrev:
eller banal skiffer

Och hur han "skott" när den värms upp - från barndomen minns jag - kastar den i elden och lyckas rädda byxorna
Men allvarligt - ja, det är gjord av eldfast bitumen, men hur är då takmaterialet i skiffer (och det borde vara där), eller bara ruberoidtak i höghus i staden?

dept103 skrev:
JIVE Accord

här är den här bilden av bilden
Låt det här taket vara dyrare än metall, till exempel, men under ett uppvärmningstak är det bättre och ljudlöst

Finishkin skrev:
här är den här bilden av bilden
Låt det här taket vara dyrare än metall, till exempel, men under ett uppvärmningstak är det bättre och ljudlöst

Tack, jag förstod allt.
Ja, det är dyrare än metallmetall vulgaritet, men det är värt det!
Vid själva bryggbytet av 300 meter skiffer (zadolbalburst under gången på min galna H-formad struktur) är det klart att du är specialist på mjuka tak, vad kan du säga om Ondulin - hur mycket värre diskuteras ovan?

dept103 skrev:
vad du säger om Ondulin

Finishkin skrev:
semester alternativ

Jag förstår att stugan är där. I köket / toalett - lever bra. Intresserad av vad man ska byta skiffer på - på Ondulin eller bältros (taken är raka - tre åsar och en seriös endova).

dept103 skrev:
Intresserad av vad du ska ändra skifferet

Tja, det här är hur mycket pengar som tillåter, om du med en ondulin kan ta bort skifferet och byt ut, lägg till en kista är pengar ensam och byt sedan hela taket på bältrosen. En annan berättelsefilm + motståndskanal + kasse med ett steg på 100 mm + plywood OSP-450r
och om det här är ett sommarhus och du inte bor där hela tiden, då är du förmodligen bättre ondulin och billigare

dept103 skrev:
Intresserad av vad man ska byta skiffer på - på Ondulin eller bältros (taken är raka - tre åsar och en seriös endova).

Det beror självklart på takets komplexitet - ju fler ramper / tang / dalar / skridskor
De vackraste bältros jämfört med ondulinami och MP.
Även om nu det finns skiffer, då kommer samma typ av ström vara snyggare.
Ondulin är billigare.
För att förstå ordningen. Jag har ett tak över lådan 6 * 6.
på 4 gavlar (dvs 2 skär 4 endyoner)

90 rutor
med isolering i unicme recited 108 sput på shinglas och 70 med kemto på ondulin.
Dessutom, när det gäller ondulin, var ett betydande bidrag till priset tillagt av gavelelement (jag kommer inte ihåg det absoluta beloppet, men dessa tångar är dyrare än alla arken totalt.)

När det gäller bältros går mycket pengar till basen av OSB / plywood :-(

Mjuka plattor recensioner

Hallå Jag bygger ett bra hus på ramtekniken. Huset är snabbt byggt som en designer. Tak valde vackert. Enligt projektet konstruerades ett mjukt tak. Jag valde shinglas bältros. Tillverkad av bitumen, och ser ut som takplattor. Det finns olika färger. Välj en vacker burgunderfärg.

Betyg 8/10 # 2717

Jag gillar helvedrosor.

Poäng per recension 10/10 # 5712

TechnoNIKOL har gjort det i fem år redan. Jag har ljugit i ett par år, allt verkar vara normalt. Ja, och recensionerna är inte dåliga, men det bör noteras att 50 år naturligtvis fortfarande inte hör till någon, men kvaliteten är inte sämre än importerade. Grunden är glasfiber. När det gäller garantier är allt som överallt, förutsatt att det är korrekt installerat, användningen av technonicolkomponenter etc. etc. Det är självklart bättre om taktakarna själva ger en garanti, de ansvarar också för installationen och materialet.

Poäng per recension 10/10 # 5714

Finska kakel från Shinglas har redan varit på taket i 8 år. Jag valde det på grund av sitt bra utseende och enkel installation. Under 8 år har taket aldrig skapat några problem, det ser bra ut till idag, det kräver inga ingrepp. Jag gillade ett ögonblick, att på vintern, när snö ackumuleras, rullar den inte av som en lavin, som det brukade vara med metalltak.

Poäng per recension 10/10 # 5745

Bitumen i sig är en bra sak. Tidigare användes cathepal i årets arbete 3 som det byttes till Shinglas, till ett pris billigare vad gäller kvalitet inte värre, människor klagar inte. Vid dacha gjorde Shinglas Continent också ett bitumentak, ett treskikt, med ett tredimensionellt mönster, en garanti från 60-årsföretaget, jag tror utan problem och denna period kommer att åsidosätta, finnen i garaget har legat i mer än 10 år och allt är bra.

Poäng per recension 10/10 # 5747

Täckt vinden i stugan med shinglas kakel Shinglas Continent, mycket vacker. Och jämfört med metall är mycket tystare. Ljudet av regn är absolut inte hörbart. När du stänger vindusfönstret är allt ljud märkbart dämpat. Utanför har taket också förändrats, kontinenten, men inte billig, är den bästa modellen av shinglasen, men utsikten över huset som helhet har blivit mycket vackerare och garantitiden för det är 60 år, ett sådant tak är värt kostnaden.

Poäng per recension 10/10 # 5756

10 år på taket ligger Finn shinglas. Garantin gavs också 10 år. Med tiden har taket fortfarande inte förlorat sitt ursprungliga utseende. Och dömande enligt det nuvarande tillståndet kommer det att fungera under många år, i 10 år orsakade bitumenpumpen inte några problem.

Poäng per recension 10/10 # 5758

Takjazz. Sevilla. Wing för sex år sedan. Tak gavel. Inga klagomål på taket. För hela tiden - inte en enda singel har misslyckats. Förbandet ströks inte. Repetitivt gick på det, svepte bort snö (som regel i början av våren), städde ett tak med vatten under högt tryck. Ingen deformation. Jag tror att mer än ett år kommer att tjäna mig.

Poäng per recension 10/10 # 6472

Shinglas Country väldigt mycket! Tanken MCH sätta, men hans fru övertalade sig till bitumen. I flera år på taket, ångrade aldrig!

Resultatets betyg 10/10 # 8144

God eftermiddag Jag installerade oberoende värme i min lägenhet. Min lägenhet är inte stor. Endast två rum,...

Nyligen byggde min syster ett hus och nu letar de efter var du kan köpa kakel till ditt nya hus, jag föredrar personligen...

Lämna din feedback

Populära Frågor

God eftermiddag Jag har lite ledigt utrymme vid stugan och jag vill inte verkligen bygga en bastu, men jag vet inte hur mycket det kostar. Och jag har en fråga om hur mycket de kostar.

Här har jag ett problem som är att jag inte vet hur mycket en profil för ett dubbelglasat fönster kostar. Jag vill använda den för att göra fönster och dörrar.

Hallå Jag bestämde mig för att köpa en crawlermonterad minitraktor för att arbeta på svåra och lösa jordar. Jag hittade inte sådana modeller med spår i katalogen av minitraktorer..

Här hörde jag att det fanns falska eldstäder av gips, men att det inte kunde de säger att de använder det för dekorationer som detta?

vi är en ung familj på två. Vi bor i Novosibirsk regionen. Vi har inte egna bostäder, vi lever i en flyttbar. hörde att du kan få pengar från staten för byggande.

Gitter på windows skyddar inte bara huset från oönskade gäster, utan ser också väldigt vackert och estetiskt tilltalande. Se hur grillarna ser på fönster i detta hus på bilden. Black.

Alla rättigheter förbehållna. Användningen av material från webbplatsen är endast möjlig om den aktiva direktlänken till vår resurs är installerad.

Taket på bältrosens hus: Rufleks, Tegola eller Shinglas?

Utvalda inlägg

Senast visade 0 användare

Ingen registrerad användare tittar på den här sidan.

De bästa artiklarna på IAB: s webbplats

  • All aktivitet
  • huvud
  • Idéer för ditt hem
  • Material och strukturer
  • Taket på bältrosens hus: Rufleks, Tegola eller Shinglas?

Du är professionell
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation och dekoration

Du är professionell
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webbplatsen är ett ledande internetprojekt som är inriktat på återuppbyggnad och inredning av bostadslokaler. Huvudinnehållet på webbplatsen är arkivet av tidningen "Ideas of Your House" - exklusiva författarartiklar, högkvalitativa illustrationer, praktiska råd och lektioner. Ett team av proffs arbetar med projektet i nära samarbete med kända designers, arkitekter och ledande förlagseksperter.

På vår hemsida kan du hitta omfattande designlösningar; visa detaljerade marknadsöversyner av byggnads- och efterbehandlingsmaterial, möbler, maskiner och utrustning; jämföra dina egna idéer med designprojekt av ledande arkitekter; Direkt chatta med andra läsare och redaktörer på forumet.

Är du en professionell arkitekt eller designer?

Dela din bältros erfarenhet

God dag till alla! Vi kan inte välja mellan en metallplatta och en flexibel. Mer som bältros. Och det verkar vara lättare att montera och utseendet är intressant, inte alls alls. Men en sak förvirrar - beteckningstiden. De skriver på Internet - högst 10 år, eller till och med efter ett par år, kommer allt dressing att avta, samtidigt ger tillverkaren en garanti på 30 år. Därför vill jag höra feedback från de äkta ägarna av ett sådant tak. Berätta för oss vilken tillverkare, hur länge har du använt bältros, vad är ditt intryck, hur beter blodet över tiden. Alla kommer att vara väldigt tacksamma.

Du kan tänka med en metallplatta i 10 år, ingenting kommer att hända. Ja, efter 5 år av något slag, alla vitliga, fästelement razboltan

En MS står dock för sig själv. Även om baby tvättas ton i avlopp. Och jag tror att du har rätt, efter 10 år måste också bytas ut.

Sammanfattning - det finns inget sådant tak "gjort och glömt"

Verkligt fall i Tomsk.

För 7 år sedan täckte de taket med en shinglas på brädorna

Shinglas potreskalsya.Tak hur Shinglas rekommenderas samtidigt som man lägger på bordet, då klagomålet betalar bolaget för närvarande Shinglas klientinstallation och en flexibel tak, mastix, gvozdi.Eto historia för dem som är rädda för att deras tak något händer och garanti de kommer inte att betalas. Shinglas fellows, förstör inte deras rykte.

I 3,5 år sålde vi cirka 30 tusen kvadratmeter flexibelt takläggning. Shinglas 70% och 30% av detta däck, rufleks, katepal.So alla kunder inte hålla kontakten, men de som fortsätter att fråga om bygg cherepitsu.Vse nöjda.

Normalt tak, redan 5 år. Om jag kommer att förändras är det också på MS, bara Rufus eller Katepal

God dag till alla! Vi kan inte välja mellan en metallplatta och en flexibel.

Även om allt går till det faktum att det blir nödvändigt att täcka taket sen på hösten. Mjuka plattor faller bort?

God dag till alla! Vi kan inte välja mellan en metallplatta och en flexibel.

Även om allt går till det faktum att det blir nödvändigt att täcka taket sen på hösten. Mjuka plattor faller bort?

Du kan lämna på vintern utan krigshuvud. Placera fläkten och lägg OSB. Och på våren dödar du tyst MS

Byggmaterial => http://imhodom.ru/node/13012 Allt för taket. Beräkning, leverans, installation. t. 94-15-45

Även om allt går till det faktum att det blir nödvändigt att täcka taket sen på hösten. Mjuka plattor faller bort?

Ta ett enkelskikt sbs och installera. Det är önskvärt temperatur inte lägre än -5

På vintern ska Osb inte lämnas utan beläggning, helst på vintern, täckas med en mattmatta

Normalt tak, redan 5 år. Om jag kommer att förändras är det också på MS, bara Rufus eller Katepal

Och vad är din nuvarande MS?

och vad för "single layer osb"?

Sbs inte osb)
Sbs (styren-butadien-styren) modifierad bitumen. Detta är grunden för flexibla bältros. Deke Gold, Katepal, Shinglas ultra med en sådan grund.
Deke Simpol och Shinglas klassiker, ranch, Finn och andra. Deras bas är oxiderad bitumen.
Kakel med oxiderat butum när det är installerat i kylan kan spricka för att bryta

Normalt tak, redan 5 år. Om jag kommer att förändras är det också på MS, bara Rufus eller Katepal

Och vad är din nuvarande MS?

Mina vänner kände kathepalen - det på något sätt dube mindre med tiden.

Vadim
Har du en bäversvans? Det fanns en sådan samling som heter Tango.
Katepal på sbs bitumen, och därför mindre dubeet.

Tack, visste inte, men nu spelar det ingen roll. Så taket är normalt, det verkar som inte ett enda år hoppas jag))

Jag specificerar, kanske är det viktigt. Valet är mellan shinglas Ranch shingles och metallplattor Metalprofil Supermonterey Viking.

Det är som två olika material, jag vet inte hur man jämför. Ta vad du vill, men MS kommer att vara dyrare om du har ett enkelt tak

Jag håller med den tidigare talaren. Det är som husets väggar, alla berömmer sitt material och finner många fördelar. Problem uppstår endast om installationstekniken inte följs - då visas negativa recensioner.

Det är som två olika material, jag vet inte hur man jämför. Ta vad du vill, men MS kommer att vara dyrare om du har ett enkelt tak

Vi gör ungefär 10 tusen rubel en skillnad.

Jag skulle vilja jämföra livslängden. Jag läste mycket, tittade mycket på amerikaner, de säger att de är flexibla en gång i 10-15 år. Vi har inte sett metallen en gång var 10-15 år, så vi trodde.

Det är som två olika material, jag vet inte hur man jämför. Ta vad du vill, men MS kommer att vara dyrare om du har ett enkelt tak

Vi gör ungefär 10 tusen rubel en skillnad.

Jag skulle vilja jämföra livslängden. Jag läste mycket, tittade mycket på amerikaner, de säger att de är flexibla en gång i 10-15 år. Vi har inte sett metallen en gång var 10-15 år, så vi trodde.

det finns många faktorer - kvaliteten på plattan, kvaliteten på installationen. Dessutom visas moderna material regelbundet och kanske på 5-10 år vill du drastiskt byta takmaterialet)

På ditt tak, en viking (särskilt eftersom det är 0.45mm och 0.5mm att välja mellan) kommer att kosta mindre för både arbete och material. MS kommer troligen att se rikare ut enligt fakturan. I allmänhet är valet ditt.

Byggmaterial => http://imhodom.ru/node/13012 Allt för taket. Beräkning, leverans, installation. t. 94-15-45

Jag specificerar, kanske är det viktigt. Valet är mellan shinglas Ranch shingles och metallplattor Metalprofil Supermonterey Viking.

Det är bättre än vikinget, det är åtminstone det genomsnittliga prisklasset än ranchen, vilket är ekonomiklass.

Jag är för cathepal, men det är inte nödvändigt att jämföra det med vikinget, men med MP prismen. Priset kommer också att vara ungefär detsamma.

Göra ytterligare element för tak och fasad (skridskor, hörn, backar, ebbs, etc.). Tomsk. Energi 10. t.32-31-70
http://imhodom.ru/node/14492
(skriv in lichku)

Vi gör ungefär 10 tusen rubel en skillnad.

Jag skulle vilja jämföra livslängden. Jag läste mycket, tittade mycket på amerikaner, de säger att de är flexibla en gång i 10-15 år. Vi har inte sett metallen en gång var 10-15 år, så vi trodde.

Det är bättre än vikinget, det är åtminstone det genomsnittliga prisklasset än ranchen, vilket är ekonomiklass.

Jag är för cathepal, men det är inte nödvändigt att jämföra det med vikinget, men med MP prismen. Priset kommer också att vara ungefär detsamma

Tja, inte riktigt! Ondulin zasranyy och då är den i 20 år värt och rostar inte)))))))))

Den faktiska frågan om att välja ett tak motsvarar frågan om att välja ett väggmaterial, det finns egna "adepts", "effektiva chefer" som är intresserade av att sälja detta eller det materialet och det finns de som väljer enligt deras smak och estetiska preferenser och även enligt ekonomiska möjligheter.

De flesta takmaterial, med korrekt installation, kommer att vara 5 och 10 år eller mer. Så, valet är bara för en viss person och att kategoriskt förklara att "denna produkt är super garanti" eller "det kommer att tjäna dig 100.500 tusen år" eller om en av de typer av takläggning är omöjligt. Huvudvalskriterierna var alltid desamma: pris / kvalitet och estetik (detta är redan mer subjektivt).

Vad är bättre, metall eller mjukt tak?

På våren kommer vi att täcka taket i landet och försöka förstå det bättre - med en metallplatta eller ett mjukt tak? Jag läser materialet på ämnet och trots att de berömmer taket, luta jag mig fortfarande mot metallplattan, eftersom det är billigare och det verkar som det är på något sätt allvarligare - taket ska vara svårt! Vilka är fördelarna med ett mjukt tak som faktiskt "slår av" sitt värde? Eller kanske har plattorna betydande nackdelar? Vänligen hjälp att jämföra och göra ett val!

Mjukt tak rinner inte från regnet och värmer inte upp i solen. Det är förresten inte så mjukt)). Skalet erhålls vara hälsosamt när det överlappar varandra.

Genom design, tycker att det ser ut som om det passar ditt hem. Det mjuka taket ser delikat ut, skiner inte.

Dessa material har olika kostnader. Under taket krävs fodermaterial, de är inte billiga. Tänk också på att den totala vikten av ett mjukt tak kommer att vara mycket mer än metallplattor. Men självklart ser taket bättre ut. Hon är tystare. Och livslängden beror på dess sammansättning och antalet lager. Om du inte vill spara, så definitivt ett mjukt tak.

Ett mjukt tak är inte lämpligt för ett hus i skogen - en idealisk plats för mos, det känns bra där (det finns något att fästa och moss och nålar från tallar) och taket måste ständigt rengöras - det här är ett nöje! För två år sedan löste hon själva problemet med taket, förmannen insisterade på en mjuk, men då såg han överens med vad som hände på vissa granners tak. Lycka till dig!

Metallplattor - låg kostnad, jämfört med ett mjukt tak, lägger hastigheten en av fördelarna. Av minuserna kan färgen avta och brinna ut, om den är felaktigt lagd, kommer den att flöda efter den första vintern och måste täckas igen. Mjukt takläggning är tystare och trevligare att uttrycka det, och brandsäkert, evigt faktiskt om allt observeras. Estetik är obestridligt om det här mjuka taket visuellt liknar kakel. Det är bättre ibland.

Ja, mossen växer på norra sidan, den är väl borttagen vart tredje år med en högtrycksbricka. Tyst, hållbar. Metallplattor skapar en skärm i huset för magnetiska vågor, och återspeglar dem tillbaka in i huset, även om det finns några. I väst är anläggningar för barn att installera metallbältros förbjudet.

Bättre porslinskakel. Metalltak i Europa används huvudsakligen för industribyggnader.

alisa1771, tack! Jag är inte säker på att jag utåt gillar det mjuka taket, och nu tänker jag hur mycket dess fördelar är värda pengarna. Vad är tystare - ja, jag vet inte ens det är säkert bra, men jag tänker, "hur viktigt är det för mig?")

P, S Ja, jag förstår att det låter som om jag söker en bekräftelse redan till mina beslut, jag försöker att överväga objektivt)

razeva, men jag tänkte inte på det, spa, vi har många barrträd där borta, men fortfarande inte på platsen. Eller kommer det fortfarande med nålar till vinden?

Alexey, åh, och det är speciella människor som kallas för detta, jag kommer knappt att köra min man till taket)))

Det mjuka taket är allvarligare och säkrare för invånarna i huset. Kommer inte att döda istappar.

Elizabeth, båda kommer att tjäna länge, om av normal kvalitet och monteras av teknik. Det verkar som om det finns mer på budgeten. Jag glömde att skriva en sak till, i vår semesterby, det har redan gått så långt att staket och tak "tyrit" på vintern, metall, förstås). Jag hoppas du har säkerhet där. Det finns också funktioner i den ryska mentaliteten som måste övervägas))).

Jag gjorde mig ett mjukt tak på taket av en uppvärmd och fäst vid rummet i lägenhetens balkong. och allt hände så bokstavligen framför mina ögon, inte den tystaste lägenheten i stadens centrum med utsikt över huvudgatan med bra trafik plötsligt lugnade sig och tycktes vänta på något. Det var en varm gyllene höst på gården. arbetet på balkongen slutade med installationen av glas. all tystnad Nästa dag började det regna, det blev kallare och bara den metalliska glansen på köksfönstret irriterade mig med att släppa droppar på den. taket på balkongen är tyst. och många år arbetar från och till. och tro det kostar mycket. och dessa kostnader lönar sig. bara komfort och livskvalitet.

Ett mjukt tak kommer att se snyggare ut, men det här är det som växer över mossen och snön måste städas, jag tycker absolut inte om det. Jag är för metall takläggning, det finns fler plusser, och min fru och jag älskar regn, så det är inte läskigt. Jag skulle också vilja jämföra priset och storleken på metallplåtar för ett tak med ett mjukt tak och har redan tittat på något här för http://etalonkrovlya.ru/produkciya/metallocherepica
Jag skulle vilja höra mer kunnig.

Jag kommer att skriva igen, eftersom jag kom in i en sådan stormig diskussion om taket)) Jag är fortfarande glad att jag inte spenderade pengar på ett mjukt tak - grannarna är ständigt oroliga hur man rengör, kom ihåg att du måste ha en högtryckstvätt Karcher + high stepladder, + fysisk fjädrande man (vän, anställd). Jag är glad att jag valde en vacker färg av metallplattor - terrakotta, som liknar Vilnius (min infödda).. Prag. och bara en vacker terrakottafärg. Kanske ta en titt? Lycka till! "Mitt husets tak" är mycket viktigt!

Har någon sett projektet "House ship for mom"? allt är mycket väl sagt om taket. Varför rengör det och vem hindras av nålar på taket. Jag förstår inte. snö på taket är en naturlig värmeisolator. låt honom ljuga. men när han flyger av metalltaget, tar Herren inte en man med sig. funktionshinder är det bästa resultatet. Jag ska tillägga att statistiken för idag inte är fullständig. metallplattor i sin nuvarande form täcka inte mer än 15-18 år. För hela bilden behöver du information minst 50 år gammal. då sägs det här att mannen i huset inte behövs för metallplattor. och taket, enligt arbetsreglerna, bör dras ut en gång om året i fixeringsställen. kommer damen att göra det här? Du kommer inte att dra i skruvarna, det börjar så småningom att strömma.

Folk, vad sägs om skiffer kan du säga? om det inte förekommer naturligtvis))

Ingen mening Det bästa taket viks, men det är dyrt.

Om nuvarande skiffer är svår att bedöma. Vem och hur det gör nu är det inte klart. Men om det finns en möjlighet att hitta använt skiffer i gott skick för sovjetproduktionen, så är det här super. Evigt material, med indiscret estetik, är resultatet av den "billiga och arga" -serien täckt och glömd i 50 år. Det viktigaste är att inte låta någon på det här taket rengöra snö, färg och så vidare. Låt så grå och lögner.

Skiffer är inte så evigt, att döma av tillståndet av vårt hus i byn. Han låg dock i 25-30 år, ja (om han har varit där sedan konstruktionen, förstås). men det är dags att byta :) och för tillfället kan vi inte bestämma vad. som blad ondulin. så sitta, läs, vem tror det på takets ämne.

Ett mjukt tak är definitivt vackrare, men när det läggs ner kan laget göra fler misstag än vid montering av metalltak. men naturligtvis rekommenderar alla företag det - beräkningen är högre.

som för buller: om du tar en metallplatta från 0,5 mm (tyvärr är det inte billigt), då med ljud är det jämförbart med ett mjukt tak. Det är också bättre att skära lakan hela längden på lutningen (så att det finns färre sömmar). så att inte döda med snö - sätta snöfångare (de är ganska billiga).

Tja, det bästa och "eviga" taket är självklart vikt.

Jag har ett tak av mjuka kakel på mitt hus, det ser vackert ut, men vilken otur, fåglarna höll på det, blev av med hela taket. Det är sett att sitta på metallplattan obehagligt, klorna glida. Det var nödvändigt att installera speciella enheter på takets tak, bara då slutade de att sitta på den.

Om du väljer mellan mjuka och metallplattor, så har jag definitivt metallplattor. Vid en tid studerade jag frågan om materialet till taket på mitt hus, och jag ansåg att skiffer är det senaste århundradet. Går inte till moderna material och skifferkonstruktioner. Mjukt tak är inte dåligt när det gäller egenskaper, men kräver konstant underhåll, men kakan är, som för mig, det mest bekväma och vackra materialet. Och nu var det en kompositplatta http://evrokrovlya.com.ua/krovelnyie-meterialyi/kompozitnaya-cherepitsa/ så hon brukar säga att det inte har några brister. Intressanta saker. När vi täckte vårt hus erbjöds vi inte detta. Och du har alternativ.

Ett mjukt tak är definitivt vackrare, men när det läggs ner kan laget göra fler misstag än vid montering av metalltak. men naturligtvis rekommenderar alla företag det - beräkningen är högre.

som för buller: om du tar en metallplatta från 0,5 mm (tyvärr är det inte billigt), då med ljud är det jämförbart med ett mjukt tak. Det är också bättre att skära lakan hela längden på lutningen (så att det finns färre sömmar). så att inte döda med snö - sätta snöfångare (de är ganska billiga).

Tja, det bästa och "eviga" taket är självklart vikt.

De kan nakosyachit med något tak och med en metallplatta mer än med bältros.

På seriösa föremål lägger du inte metalltak, bara på billiga, budgethus.

Typ av snöskydd på metallen fungerar inte, och seriöst snöskydd är väldigt dyrt.

Ett mjukt tak har fler minuser. Om vi ​​tar hänsyn till att det brinner ut över tiden, blir det snabbt täckt av damm, det är dyrare.
Om du har zhb överlapp så hör du inte metalltaget. Utseende med tiden praktiskt taget ändras inte.
Jag är för metall.

På en trelagers officiell garanti på 60 år, om det inte räcker, visa sedan metallplatta om 10 år.

Se hur de installerar metalltak, 99% av besättningarna om den extra filmen för kondensatinsamling har inte ens hört.

Om du vill ha metall och ha pengar, gör sedan en söm.